U vraagt, wij draaien!

Anders dan de meeste mobiele frituren werken wij niet met vaste formules. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan snacks en sauzen waaruit u kan kiezen. Wij brengen mee wat u wil en u hoeft enkel te betalen wat verbruikt werd, niets meer! Er is een vaste kostprijs van 350€ om ter plaatse te komen met de frituur. Deze is te betalen bij boeking. De boeking ligt vast wanneer uw reservatie bevestigd werd en dit bedrag betaald werd.

Info & reserveren

0486/02 09 01

Vollenbak verzorgt al uw feesten met lekkere en verse frituursnacks!

Als wij bij u langskomen brengen wij altijd een standaard assortiment van sauzen mee: mayonaise, tomatenketchup, verse tartaar, joppiesaus, andalouse… Uiteraard is het mogelijk om ook andere sauzen naar uw smaak te voorzien.

Naast de klassieke frituursnacks werken wij ook met tal van vers bereide snacks. Deze verse producten kunnen ongetwijfeld uw feest dat ietsje meer geven. We hebben onder andere heerlijke artisanale kroketten die ook in klein formaat verkrijgbaar zijn en dus ideaal voor recepties. Ook scampisaté’s, heerlijke vleesbrochettes, stoverij, vol-au-vent…

Bel of mail ons gerust voor meer info of om een offerte aan te vragen:

0486/02 09 01 of info@vollenbak.be

Rekeningnummer: BE31 1030 1714 8355